27.9.2016

Turun kirjamessut 30.9.–2.10.2016


Turun kirjamessut lähestyvät! Aloin tutkailla ohjelmalistaa jo Turun Sanomien välissä tulleesta liitteestä. Ohjelma löytyy myös netistä, missä voi kätevästi merkata omalle listalle kiinnostavia kohteita. Ohjelmaa onkin kattavasti, joten nähtävää on varmasti jokaiselle. Lisäksi on tietysti lukuisat näytteilleasettajat.

Itse olen ainakin kiinnostunut Kari Korhosen haastattelusta. Noloa, mutta pidin Aku Ankasta nuorena, pidän vieläkin. Monet kerrat pelastukseni lenssussa ollessa ovat olleet rakkaat Don Rosa albumini. Yhdessä niistä on totta kai Don Rosan nimikirjoitus.

Toinen keskustelutilaisuus, joka kiinnitti huomioni, oli Kirotun kirjan vartija -novellikokoelmaan liittyvä. Luin kirjan tänä kesänä ja pidin siitä. Kirjan arvostelu löytyy täältä.

Ohjelmassa on lisäksi paljon muitakin kiinnostavia keskusteluja, haastatteluja ja muuta mukavaa, mutta yllä olevat kaksi aion ainakin katsoa, jos vain suinkin ehdin. Lisäksi yritän etsiä kirjahyllystäni puuttuvia opuksia, muun muassa Rämeen olennon viides osa kuuluu tälle listalle.

Lisää messutunnelmia saatte lukea viikonloppuna, kuvien kanssa. Hauskaa messua kaikille, jotka ovat sinne menossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti