Minusta


Olen vuonna -88  syntynyt nörttityttö. Kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi harrastan pelaamista (niin konsoli- kuin lautapelejä), elokuvia, D&D:tä ja satunnaisesti pidän myös lemmikkinä hamstereita.

Kirjoittamista olen harrastanut jo pitkään. Olen kirjoittanut sekä novelleja että pidempiä tekstejä. Näitä pääsee kaikki kiinnostuneet lukemaan salaisessa blogissani. Jos kiinnostuit, lähetä minulle viestiä osoitteeseen galaetha88(a)gmail.com niin lisään sinut sinne lukijaksi.


Marraskuussa 2015 julkaisin e-kirjan Olipa kerran rakkaustarinaKokoelma rakkausnovelleja. Novellikokoelmaa voi ostaa yleisimmistä e-kirjakaupoista, kuten Amazon Kindlestä, Google Playstä ja Elisa Kirjasta. Kirjan esittelytekstin voit lukea täältä.  

Maaliskuussa 2014 kolme runoani julkaistiin Runo päivässä – Poem a day -kokoelmassa (voit lukea kirjan arvostelun täältä), jossa oli mukana useita kirjoittajia. Nimensä mukaisesti kirjassa on 365 runoa, yksi vuoden jokaiselle päivälle.

Vuonna 2012 novellini Hiljainen mies palkittiin Risingshadow'n lyhytnovellikilpailussa. Kilpailussa viisi parasta novellia palkittiin ja näiden lisäksi muutamille novelleille jaettiin kunniamainintoja.  Kaiken kaikkiaan kilpailuun osallistui 140 tekstiä. Kaikki palkitut novellit julkaistiin verkkolehti Usvassa.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirjoittamisesta: Asetteluohjeita 1

Kirjoittamisesta (osa 1)

Kirjoittamisesta: Asetteluohjeita 5