31.10.2016

Kuvia Helsingin kirjamessuilta

Näistäkin messuista selvittiin, huh. Kävin messuilla lauantaina ja porukkaa oli kuin pipoa. Siis tosi paljon. Ruokamessujenkin puolella ihmisiä riitti ruuhkaksi asti. Kivaa oli silti. Tuli nähtyä Don Rosa, jälleen kerran. Tällä kertaa en käynyt hakemassa nimikirjoitusta. Ehkä yksi riittää.

Lisäksi löysin kokoelmastani puuttuvan mangapokkarin (maksoi jopa euron), halpaa teetä ja 9-dominonappulat. 6-dominonappuloita löytyy melkein joka paikasta, mutta 9-dominoa en ole löytänyt; ennen kuin nyt. 9-dominossa siis korkein silmäluku on tupla-9, kun siinä perinteisemmässä dominossa se on tupla-6. Joka tapauksessa lätinät sikseen ja sitten niitä kuvia.


Heti ensimmäiseksi mentiin tietysti kuuntelemaan Don Rosan haastattelua. Ihmisiä oli niin paljon kuin vain yleisöön suinkin mahtui. Kaikki eivät päässeet edes istumaan. Haastattelua oli hauska kuunnella ja lopuksi Don Rosa viskoi yleisöön chilejä. Siskoni kävi nappaamassa yhden. Kuulemma se ei ollut ollenkaan niin vahva, kuin mitä varoiteltiin. Don Rosan haastattelu on nähtävissä myös Yle Areenassa.


Myöhemmin Don Rosa teki signeerauksia. Jono oli totta kai pitkän pitkä.


Halpaa teetä. Kolme pussia taisi irrota vitosella. Totta kai ostin.


Vanhojen kirjojen myyjiä oli paljon. Muutenkin näytteilleasettajia oli mukava määrä. Käytävät olisivat voineet olla hitusen leveämpiä. Juurikaan muuta kritisoitavaa en keksi. Loistavat messut, oli mukava käydä taas pitkästä aikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti