Olipa kerran rakkaustarina - Kokoelma rakkausnovelleja

Julkaisin romanttisten novellien kokoelman e-kirjana Books on Demandin eli tuttavallisemmin BoD:n kautta. Nyt novellikokoelma on myynnissä ainakin Amazon Kindlessä ja Google Playssä. Ensimmäiset kaksi viikkoa e-kirjaa saa ladattua tarjoushintaan 0 euroa, joten kannattaa toimia nopeasti! Sen jälkeenkin hinta on järkevä 3,99 euroa.

Esittelyteksti:

Rakkaustarinoita ei ole kahta samanlaista. Aivan kuten ihmiset myös rakkaustarinat ovat kaikki omanlaisia, uniikkeja. Tässä kokoelmassa niistä on kerrottu muutama.

Olipa kerran rakkaustarina – Kokoelma rakkausnovelleja sisältää tarinoita niin rakkauden ensiaskelista kuin sen menettämisestäkin. Jotkut rakastuvat ensimmäistä kertaa, toiset löytävät rakkauden uudelleen pettymyksen jälkeen. Kaikille näille novelleille yhteistä on tunteiden palo; oli kyseessä sitten nuori, joka vasta alkaa ymmärtää rakkauden merkityksen, tai aikuinen nainen, joka ihastuu varattuun mieheen.

Kokoelma sisältää seuraavat novellit:

Tähtien tarkkailijat
Omenankukka
Basisti
Poika laastaroidulla nenällä
Aamutee
Ensimmäinen rakkaus
Ahtaat talvet
Mies, joka asetti auringon taivaalle
Älä päästä irti
Pikkujoulut
Firenze talvella
Siskon varjossa  

Kommentit

  1. Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! :-)
    Yritin ladata novellikokoelmaasi Google Playsta, mutta vaikka se on ilmainen, sitä varten pitäisi lisätä pankkikorttitiedot tmv, enkä tiedä uskallanko sitä epäluuloisena tehdä... :-(
    Julkaistaanko tätä joskus kovakantisena kirjana? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useimmat paikat vaativat maksutiedot ilmaisiakin kirjoja ladattaessa, yleensä juuri sen Visa-kortin numeron tai PayPal-tilin.

      Ei julkaista. Pelkästään e-kirjana, koska se on omakustanteena halvinta. :3

      Poista
  2. Wow hei, onnea!!! :D Mie lueskelin Google Playn ilmaista näytettä sen mitä pystyin, pitää katsella, jos pukki tai täysi-ikäistymiskeiju toisi lukulaitteen, jolle napata koko kokoelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :)

      Tabletilta näitähän on kaikkein kivoin lukea, mutta toki e-kirjoja pystyy lukemaan myös tietokoneella tai vaikka älypuhelimella.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirjoittamisesta: Asetteluohjeita 1

Kirjoittamisesta (osa 1)

Kirjoittamisesta: Asetteluohjeita 5