29.11.2015

Olipa kerran rakkaustarina - Kokoelma rakkausnovelleja

Julkaisin romanttisten novellien kokoelman e-kirjana Books on Demandin eli tuttavallisemmin BoD:n kautta. Nyt novellikokoelma on myynnissä ainakin Amazon Kindlessä ja Google Playssä. Ensimmäiset kaksi viikkoa e-kirjaa saa ladattua tarjoushintaan 0 euroa, joten kannattaa toimia nopeasti! Sen jälkeenkin hinta on järkevä 3,99 euroa.

Esittelyteksti:

Rakkaustarinoita ei ole kahta samanlaista. Aivan kuten ihmiset myös rakkaustarinat ovat kaikki omanlaisia, uniikkeja. Tässä kokoelmassa niistä on kerrottu muutama.

Olipa kerran rakkaustarina – Kokoelma rakkausnovelleja sisältää tarinoita niin rakkauden ensiaskelista kuin sen menettämisestäkin. Jotkut rakastuvat ensimmäistä kertaa, toiset löytävät rakkauden uudelleen pettymyksen jälkeen. Kaikille näille novelleille yhteistä on tunteiden palo; oli kyseessä sitten nuori, joka vasta alkaa ymmärtää rakkauden merkityksen, tai aikuinen nainen, joka ihastuu varattuun mieheen.

Kokoelma sisältää seuraavat novellit:

Tähtien tarkkailijat
Omenankukka
Basisti
Poika laastaroidulla nenällä
Aamutee
Ensimmäinen rakkaus
Ahtaat talvet
Mies, joka asetti auringon taivaalle
Älä päästä irti
Pikkujoulut
Firenze talvella
Siskon varjossa  

4 kommenttia:

 1. Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! :-)
  Yritin ladata novellikokoelmaasi Google Playsta, mutta vaikka se on ilmainen, sitä varten pitäisi lisätä pankkikorttitiedot tmv, enkä tiedä uskallanko sitä epäluuloisena tehdä... :-(
  Julkaistaanko tätä joskus kovakantisena kirjana? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmat paikat vaativat maksutiedot ilmaisiakin kirjoja ladattaessa, yleensä juuri sen Visa-kortin numeron tai PayPal-tilin.

   Ei julkaista. Pelkästään e-kirjana, koska se on omakustanteena halvinta. :3

   Poista
 2. Wow hei, onnea!!! :D Mie lueskelin Google Playn ilmaista näytettä sen mitä pystyin, pitää katsella, jos pukki tai täysi-ikäistymiskeiju toisi lukulaitteen, jolle napata koko kokoelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Tabletilta näitähän on kaikkein kivoin lukea, mutta toki e-kirjoja pystyy lukemaan myös tietokoneella tai vaikka älypuhelimella.

   Poista