1.1.2015

Uusi vuosi — uudet lupaukset

Uusi vuosi on täällä ja niin myös uudenvuodenlupaukset. Itselläni viime vuoden loppu oli niin kiireistä aikaa, että bloginkin päivittely jäi. Samoin kuin kirjoittaminen. Ensin oli töiden ja asunnon etsimistä, sitten muutto uudelle paikkakunnalle, sitten lisää töiden etsimistä. Asiaa ei helpottanut se, että poikaystäväni lainasi usein läppäriäni luennoille mennessään eli siis silloin kun päivällä olisi ollut ihanan hiljaista ja rauhallista, minulla ei ollut mitään millä kirjoittaa. Oh well.

Uudessa vuodessa on se hyvä puoli, että voi tavallaan aloittaa alusta. Puhtaalta pöydältä. Uusi vuosi ja uudet tavoitteet. Kirjoittamista harrastavalle hyviä uudenvuodenlupauksia voisi olla vaikka "osallistun ainakin viiteen kirjoittamiskisaan vuoden aikana" tai "kirjoitan romaanini valmiiksi vuoden loppuun mennessä". Omat uudenvuodenlupaukseni ovat tässä:
 1. Päivittelen blogiani hieman säännöllisemmin
 2. Kirjoitan ne mielessä pyörineet novellit valmiiksi
 3. Osallistun ainakin yhteen kirjoituskisaan vuoden aikana
 4. Kirjoitan Hukkatyttö 2:ta eteenpäin
Yritän raportoida tänne vuoden mittaan, miten lupaukset ovat täyttyneet! Entä te muut, aiotteko tehdä uudenvuodenlupauksia ja minkälaisia? Ovatko edellisen vuoden lupaukset täyttyneet? Kertokaahan kokemuksia.

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Mukava kuulla susta :) Toivottavasti onnistut tavoitteissasi ja onnea kuluvalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samat sanat sinulle! Onnea ja menestystä. :)

   Poista
 2. Tsemppiä tavoitteisiisi ja iloista vuotta 2015! :)

  Viime vuotisista tavoitteistani on vaikea sanoa mitään, kun en enää edes muista lupasinko mitään, heh... Tänä vuonna teinkin lupaukseni yhdessä muutaman ystäväni kanssa, joten jospa se antaisi hiukan motivaatiota onnistumiseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tehdä yhteisiä lupauksia! Silloin lupauksista pitää ehkä paremmin kiinni, kun tavallaan joku on vahtimassa sitä. :)

   Hyvää uutta vuotta sinnekin ja tsemppiä!

   Poista