Tervetuloa uudistettuun blogiini!Sen kunniaksi, että sain pitkän tarinani loppuun, päätin uudistaa nuhjuiseksi muuttunutta blogiani oikein kunnolla. Muutin blogin ulkoasua (johon olin jo ehtinyt kyllästyä) ja samoin sivuvalikko sai siirtyä oikealle puolelle. Lisäksi yläreunasta löytyy nyt enemmän linkkejä, joissa kerron taustatietoa tästä blogista ja itsestäni. Yhdelle sivulle olen koonnut erilaisia kirjoittamiseen ja kirjallisuuteen liittyviä hyödyllisiä linkkejä.

Suurin muutos vanhoille lukijoilleni on varmaan se, että päätin siirtää varsinaisen pitkän tarinani erilliseen, salattuun blogiin. Jos siis haluat päästä lukemaan tämän hetkistä kirjoitusprojektiani, ota ihmeessä yhteyttä minuun: galaetha88(a)gmail.com niin lisään sinut blogin lukijaksi.

Tässä julkisessa blogissani julkaisen kappale kerrallaan kirjoittamisopastani, jossa käyn siis läpi neuvoja liittyen kirjoittamiseen. Lisäksi julkaisen vanhoja novellejani, runoja ja muita tekstejä; mitä nyt mieleen tulee.

Hyviä lukuhetkiä blogini parissa!

Kommentit

 1. Ihana tämä ulkoasu ainakin! ;)

  VastaaPoista
 2. Oho, melkoinen muutos blogin asuun! Mutta hieno. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos. :3 Mieli teki tummempaa välillä.

   Poista
 3. Pystyykö salaisen blogin lukijaksi liittymään, vaikkei omistaisi google-tiliä? Itse olen seurannut Hukkatyttöä innokkaasti, ja haluaisin päästä lukemaan lisää pitkiä tarinoitasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja ihana tämä uudistettu ulkoasu ;)

   Poista
  2. Mmh, se taitaa vaatia gmail/blogger tunnukset... Joten ei valitettavasti.

   Mutta kyllähän googletilinkin voi tehdä anonyymisti, jos keksii hatusta sinne nimen. :3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirja-arvostelu: Emmi Itäranta, Teemestarin kirja

Kirjoittamisesta: Asetteluohjeita 1

Kirjoittamisesta (osa 3 luvut 1-2)